ATENCIÓ PRIMÀRIA REPRENDRÀ LES CITES PRESENCIALS

155

Entre el 24 de maig i l’1 de juny, el Centre de Salut de Pollença i la Unitat Bàsica de Salut del Port reprendrà les cites prèvies presencials. De moment, però, “encara estam pendents d’acabar de fer les agendes, però m’agradaria tenir-ho enllestit la setmana que ve o, com a molt tard, l’altra”, ha avançat la coordinadora del Centre de Salut, la Doctora Alejandra Valero. Ara bé, fa setmanes que, “per evitar duplicitats, ja donam cites presencials”, ha puntualitzat Valero.

Tots els pollencins podran demanar cita presencial sense haver de passar cap cribratge telefònic. Per tant, el criteri per diferenciar si és necessària una cita presencial o una telefònica “dependrà del pacient”, ha apuntat la Doctora Valero. Ara bé, “aquelles persones que presentin símptomes compatibles amb la covid-19, sí que els demanarem que no venguin sense un filtre previ”, ha dit Alejandra Valero.

A la USB del Port de Pollença, funcionaran ben igual que a Pollença. Ara bé, “de moment, la comare continuarà passant consulta només al Port i pediatria, només a Pollença, ja que un dels pediatres que té una adaptació per problemes de salut i fins que aquesta adaptació no es resolgui no ho podem fer d’altra manera”, ha assegurat la Doctora Valero.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT