ARXIVADA DEFINITIVAMENT LA QUERELLA  DEL CAFÉ CAPUCHINO 1919 CONTRA L’EXBATLE MARCH I L’EXREGIDOR CIFRE

400

A través d’una nota de premsa, Junts Avançam anuncia que: “Aquesta setmana s’ha fet publica la interlocutòria de l’Audiència Provincial per la qual s’arxiva definitivament i sense possibilitat de recurs, la querella que, al 2018, va interposar l’empresa Cafè Capucchino, que explota Can Pescador, contra l’anterior batle i el regidor d’urbanisme.

Aquesta empresa havia denunciat per la via penal aquests regidors en considerar que no licitant una terrassa damunt l’arena de la platja havia comès prevaricació.

L’Ajuntament va treure, com era habitual, la licitació per terrasses en zona de domini públic marítim terrestre del Port de Pollença. En aquella licitació no es va incloure   la terrassa sobre l’arena de la platja que tenia el anomenat «Can Pescador» ja que aquest tenia un excés d’ocupació de via pública segons la ordenança municipal. A més era l’únic local que disposant de taules i cadires damunt la via pública a més també ocupava espai de la platja. El govern municipal va voler posar fi a aquesta situació d’abús i de greuge comparatiu amb altres negocis del Port i no es va renovar la licitació d’aquesta terrassa damunt la platja.

L’anomenada empresa també va recórrer la decisió municipal per la via contenciosa-administrativa. El 17 de juliol de 2019. la sala dels assumptes contenciosos ja va sentenciar que l’actuació municipal estava perfectament ajustada a dret, desestimant el recurs del Café Capuchino 1919.

PUBLICITAT

La via penal iniciada el 2018 ja ha obtingut tres pronunciaments  contraris a l’empresa querellant , aquesta darrera de la Audiència Provincial, en considerar que no hi  indicis de delicte en l’actuació municipal, arxivant definitivament la querella per prevaricació contra Miquel Àngel March i Bartomeu Cifre Bennàssar, donant la qüestió per tancada.

Des de Junts Avançam ens felicitam pel resultat d’aquest procés que posa en evidència que l’actuació de l’Ajuntament i dels nostres representant va estar guiada per la recerca de l’interès general i la salvaguarda de l’espai públic. Així mateix lamentam que els responsables polítics estiguin tan exposats a les pressions en forma de querelles exercides de manera deshonesta per pressionar i aconseguir privilegis que en dret no corresponen”.

PUBLICITAT