ARXIVADA LA QUERELLA CONTRA L’EXBATLE MARCH I EL REGIDOR CÀNAVES PEL BAR DEL POLIESPORTIU DEL MOLL

315

Aquests dies ha transcendit que s’ha arxivat la querella interposada contra l’Ajuntament de la passada legislatura per l’adjudicació del Bar del Poliesportiu del Moll.

Des de Junts Avançam, apunten que “la setmana passada vàrem rebre la interlocutòria  del jutjat núm 1 d’Inca, per la qual va quedar arxivada la querella que els perdedors del concurs del bar del poliesportiu del Port de Pollença, varen interposar contra el batle d’aleshores Miquel Àngel March, el primer tinent de batle Antoni Cànaves i contra el concessionari del bar”.

Els fets se remunten al 2016 quan el ple de l’Ajuntament va adjudicar, després del corresponent concurs, l’explotació del bar del poliesportiu del Moll. L’empresa perdedora va interposar un recurs contenciós administratiu, que va perdre, ja que el tribunal, fa quatre mesos, va donar per bona l’adjudicació del bar (condemnat en Costes al recurrent).

Posteriorment, va interposar una querella pel mateix tema, que ara s’ha arxivat, en no haver hi cap indici de delicte.

PUBLICITAT

La coalició progressista Junts Avançam recorda que aquesta és “la tercera querella que queda en no-res, interposada contra regidors de l’Ajuntament del passat mandat”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital