ART VOCAL ENSEMBLE PRESENTA THE FAIRY QUEEN

249
Foto: Facebook Art Vocal Ensemble.

Després de la bona acollida de La música que feu ballar el Rei Sol, aquest dissabte 3 de juliol, a les 21 hores, a l’Església de Monti-Sion, Art Vocal Ensemble presenta al públic pollencí una versió concert de l’òpera The Fairy Queen d’Henry Purcell.

Basada en l’obra de William Shakespeare Somni d’una Nit d’Estiu, The Fairy Queen (La reina de les Fades) és una òpera dramàtica que transmet els efectes més subtils i profunds de l’experiència humana, amb la bellesa i les emocions que Shakespeare transmet.

En aquesta producció, Art Vocal Ensemble s’acompanya per l’orquestra barroca mallorquina resident a Bunyola i especialitzada en la música dels segles XVII i XVIII, Ars Musicae amb Bernat Cabot com a concertino, i les sopranos Júlia Farrés Llonguera i Irene Gili, el tenor Roger Berenguer i el baríton Elías B. Arranz com a solistes.

Per seguir el fil argumental de The Fairy Queen, l’actor Xavi Frau farà de narrador. En qualsevol cas, però, el referent shekasperià no és del tot desconeguda per al públic.

PUBLICITAT

Qui estigui interessat pot comprar les entrades a través de la web www.artvocalensemble.cat

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT