ART VOCAL ENSEMBLE ANUNCIA CONCERT BARROC A POLLENÇA PEL MES DE MARÇ

216

Aquests dies, Art Vocal Ensemble ha anunciat que, pel mes de març, estrenarà un concert de música barroca sacra, en el qual s’endinsaran en el “discurs musical més profund i intimista de tres grans figures de l’època: Vivaldi, Pergolesi i Scarlatti”.

Per això, els músics d’Art Vocal Ensenble comptaran “amb dos solistes vocals especialitzats en l’estil, amb unes veus versàtils i plenes de matisos: Laia Frigolé (soprano) i Hugo Bolívar (contratenor), acompanyats pel conjunt de corda Art Vocal Ensemble encapçalat per Ricardo Duato (concertino)”.

El repertori del programa és aquest: Salve Regina P 75 de Giovanni Battista Pergolesi; Stabat Mater RV 621, d’Antonio Vivaldi i Salve Regina en Fa menor, d’Alessandro Scarlatti.

Aquesta producció, la vintena d’Art Vocal Ensemble, s’estrenarà el dissabte 26 de març, a les 19 hores, a l’Església de La Porciúncula (s’Arenal-Palma) i l’endemà, diumenge 27 de març, a les 19hores, a l’Església de Monti-sion, a Pollença.

PUBLICITAT

Podeu comprar les entrades per al concert de Pollença seguint aquest enllaç, el preu oscil·la entre els 10 i esl 15 euros.

PUBLICITAT