ART DE TERRA I MAR, EXPOSICIÓ DE PINTURA DE MARIA ASSUMPCIÓ FONT VICENS A CAN TORRÓ

429

La pollencina Maria Assumpció Font Vicens dona a conèixer la seva faceta creativa amb l’exposició de pintura “Art de terra i mar” que s’inaugurarà aquest divendres 11 de març, a partir de les 18 hores, a Can Torró (carrer d’en Serra, 15 – Alcúdia).

La mostra es podrà visitar fins al 10 d’abril. L’horari de visita és els matins de dimarts a diumenge de 10 a 14 hores, i els horabaixes de dimarts a divendres de 16 a 20 hores. Els dilluns i festius està tancat.

Des que era nina, el dibuix i la pintura han acompanyat Maria Assumpció Font Vicens. No debades, en edat escolar, va ser premiada a diversos certamens no només locals, sinó també d’àmbit autonòmic i, fins i tot, estatal.

Més enllà de l’escola, Font Vicens ha fet classes de dibuix i pintura amb el pintor Joan Bennàssar al Club Pollença i a l’escola Art Llompart.

PUBLICITAT
TOT MARCO digital

Sobre l’exposició de Can Torró, que estarà oberta al públic des d’aquest divendres 11 de març, entre les 18 i les 20 hores, fins al 10 d’abril, Maria Assumpció assegura que “és un somni poder exposar” i “demostrar el sentiment i la personalitat d’interpretar cada pinzellada”.

Com a pintora aficionada, assegura que, en aquesta mostra “Art de terra i mar”, “cada pinzellada es faci màgica i plena de llum, color, moviment i vida”.

PUBLICITAT