ARRIBA LA SEGONA EDICIÓ DE LA PUJADA A FORMENTOR

322

El 22 de gener tindrà lloc la segona edició de la Pujada a Formentor d’automobilisme, organitzada per l’Escuderia Costa Nord. Igual que a l’edició anterior els pilots participants hauran de recórrer els 3.500 metres que separen l’encreuament de davant el pàrquing de la platja de Formentor i el coll de la Creueta.

Horaris

El divendres 21 de gener tindran lloc les verificacions al Reial club Nàutic del Port de Pollença de les 17 hores a les 20:30 hores. El dia següent a les 9 del matí començaran els entrenaments, que constaran de dues mànigues. A les 11,30 començarà la primera mànega de la cursa i a partir de les 13,50 tindran lloc la segona i la tercera. A les 18 hores haurà acabat tot l’esdeveniment.

Tancament de carretera al transit

A partir de les 8 del matí del 21 de gener es tancarà la carretera de Formentor des de la rotonda del aeródrom fins al Km. 10,5 . A les 12:45 hores es tornarà a obrir la carretera durant 45 minuts, i la no es tornarà a obrir fins a les 18 hores. Al començament de carretera hi ha uns cartells instal·lats amb un número de telèfon per si s’hagues d’obrir la carretera per una emergència.

Foto: Facebook Escuderia Costa Nord

Modalitats

A la cursa hi haurà tres modalitats, per una banda els vehicles que participen del campionat de muntanya, al qual només hi ha el pilot; els vehicles del tram cronometrat, on hi ha pilot i copilot; i el campionat de regularitat esport de muntanya de les Illes Balears. En total hi participaran una quarantena de vehicles.

PUBLICITAT

Seguretat

Tenint en compte la perillositat d’algunes corbes on hi ha tallats de plom molt perillosos, els organitzadors han col·locat barreres per obligar als cotxes a fer xicanes (esses artificials), que obliguen als vehicles a moderar molt la velocitat en els trams més perillosos.

Recorregut de la Pujada amb les xicanes

Escuderia Costa Nord

La prova està organitzada per l’Escuderia Costa Nord, fundada el 2019 a Pollença per afeccionats de tots els àmbits de l’automobilisme, per fomentar aquest esport.

PUBLICITAT