Arrels Marines convoca una primera sessió participativa per construir el mapa dels valors del municipi

173

Arrels Marines ha convocat per demà dijous 17 de novembre, entre les 18 i les 20 hores, al Saló d’Actes (carrer Tramuntana, número 2 – Port de Pollença), una primera sessió participativa per construir el mapa dels valors del municipi; això és “aquells valors naturals i culturals que caracteritzen els tres nuclis de població del municipi, o sigui Pollença, el Moll i Sant Vicenç”, ha apuntat Josep Vives, un dels representants d’aquesta entitat.

L’acte és obert a tothom que, a títol individual, vulgui contribuir en aquesta sessió participativa per aportar una visió de conjunt de tots els elements que conformen el territori pollencí, sigui dins o fora de l’aigua.

Durant aquesta primera jornada es presentarà aquest projecte que impulsa Arrels Marines amb la voluntat d’una visió comuna dels valors de Pollença, el Port i Sant Vicenç. la Cala. De fet, entre les dinàmiques previstes per aquesta primera sessió de presentació, Vives ha anunciat que ja es començarà a treballar en aquest mapa físic amb els valors naturals i culturals del municipi amb la intenció de crear un catàleg dels valors i un altre de les amenaces per poder identificar zones especialment sensibles, usos i necessitats de la zona amb una visió holística i de conjunt.

I, en acabar la sessió, hi haurà un moment de distenció amb picada i vi de la terra.

PUBLICITAT

Que estigui interessat en assistir-hi, pot inscriure’s a través d’aquest formulari.

PUBLICITAT