Arranca l’escoleta de bàsquet, una eina perfecta per al desenvolupament dels més petits

89

El basquet és un esport per a totes les edats, fins i tot per a nins i nines de 2 i 3 anys. I és que el bàsquet pot ser una gran eina per ajudar al desenvolupament físic i mental dels més petits. Ofereix beneficis fonamentals que abasten el desenvolupament físic, social i cognitiu. Els brinda l’oportunitat de millorar la seva coordinació, habilitats motrius i capacitat de treball en equip, alhora que promou l’activitat física i la interacció social. A més, el bàsquet els ensenya a seguir regles i prendre decisions ràpides, fomentant la confiança en si mateixos des d’una edat primerenca, tot això mentre es diverteixen i estableixen relacions socials positives.

I de tot això al Club Bàsquet Pollença en són molt conscients, i per aquest motiu ofereixen classes de babybàsquet i psicobàsquet per a nins i nines nascuts els anys 2018, 2019 i 2020. I aquestes classes comencen avui mateix dia 12 de setembre.

Les primeres setmanes seran de portes obertes per a que els nins i nines puguin provar l’experiència sense compromís. Els horaris són dimarts i dijous de 17:30 h a 18:30 h per al babybàsque (nascuts el 2020) i els mateixos dies de 18 a 19 per al psicobàsquet (nascuts el 2018 i el 2019). Totes les classes seran al pavelló del poliesportiu de Pollença. Per a més informació podeu cridar al telèfon del club, que és el 605 410 053

PUBLICITAT