AQUESTS SÓN ELS CARRERS DE POLLENÇA QUE S’ASFALTARAN ELS PROPERS DIES

931
Avui s'està acabant d'asfatar el carrer Philip Newman

Diversos carrers de Pollença seran asfaltats aquesta setmana. Per aquest motiu es tallarà el transit i es retiraran els cotxes que restin aparcats.

El primer d’ells és el carrer Philip Newman. De fet les feines a aquest carrer ja fa dies que han començat, ja que també s’han hagut de canviar canonades i conduccions de serveis. Avui s’estava acabant l’asfaltat i aviat es tornarà a obrir

Està previst que avui horabaixa, o demà de matí a molt estirar, es comenci picar el ferm del carrer Ramón i Cajal, carrer on estan situades les oficines de l’agència tributaria.

També dijous està previst que comencin les tasques d’asfaltat del carrer Sant Domingo. Per tant, qui hi tengui aparcat el vehicle cal que el retiri.

PUBLICITAT

Segons les previsions i si no hi ha cap entrebanc a les obres, el divendres hauran acabat les feines d’asfaltat i el cap de setmana es tornaran a obrir al trànsit.

D’altra banda, la setmana pròxima també s’asfaltarà el tram del carrer Barques situat entre el carrer de l’Horta i el carrer Sant Jordi.

PUBLICITAT
PUBLICITAT