Aquesta Fira de 2022, AFAMA obre La Caixa dels Records a la Dionis Bennàssar

185

Aquest 2022, l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFAMA) compleix 25 anys i, per això mateix, vol celebrar-ho amb una exposició que, amb el títol de “La Caixa dels Records”, s’inaugurarà a la galeria Dionís Bennàssar (carrer Antoni Maura, xx), aquest dijous 10 de novembre, a les 19 hores.

“La Caixa dels Records” és una exposició molt especial fruit del treball de diversos artistes que han col·laborat amb AFAMA per dur endavant un projecte per reivindicar la importància de l’art dins un món com el de l’Alzheimer. Aquests artistes són Aina Cifre, Aina Perelló, Alberto Lago, Antoni Perelló, Antònia Borràs, Biel March, Cati Bennàssar, Francesca Cifre, Georgina Gamundí, Jaume Orejuela, Joan Llompart, Joan March, Joana Esteva, Lluis Magraner, Antoni Mandilego, Miquel Angel Albis, Nofre Fuster, Ramón i Xisco Provençal, Toni Font i Toni Marquet.

Aprofitant el context de Pollença com a terra d’artistes, va voler involucrar una sèrie d’artistes en aquest projecte. Gràcies a la col·laboració d’aquests artistes sempre disposats a prendre part de la causa, aquesta Fira es podrà veure la mostra “La Caixa dels Records”. El projecte culminarà diumenge 20 de novembre, a partir de les 18 hores, al Club Pollença amb el MercArt.

En un format de Venda a l’encant moderat per Domingo Juan Sebastián Torrens, el Mercart posarà el punt i final a aquesta idea que reivindica el poder de l’art davant una malaltia com l’Alzheimer. En aquest sentit, des d’AFAMA, anuncien que, durant el MercArt, hi haurà “alguna sorpresa que ens reservem per al dia de l’inauguració”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT