AQUESTA ÉS LA PORTADA DEL PUNT INFORMATIU 652

173

Avui s’ha repartit una nova edició del Punt Informatiu Pollença, amb totes les informacions que afecten al municipi dels darrers 15 dies.

Entre les pàgines d’aquest nou número trobareu articles que expliquen com serà l’empedrat de diversos carrers del casc antic de Pollença, com serà la vacunació simultània de grip i Covid al centre de salut de Pollença, quina serà la funció dels radars pedagògics que s’instal·laran a l’entrada dels nuclis urbans del municipi o perquè Junts Avançam aha denunciat el batle a l’oficina anticorrupció.

Destacar l’entrevista a l’antropòloga Irene Campins que analitza les implicacions socials de d’inclusió de les dones al simulacre dels moros i cristians. També molt interessant el reportatge sobre les lladrioles del Domund que reproduïen d’una manera “peculiar” caps de nins i nines de diferents cultures del món. A més a aquest número Joan M. Torres ens explica la procedència del topònim de la caleta d’Ariant i Ramon Reig explica l’estada de Santiago Russinyol al Castell del Rei.

Però això només és un pessic de tot el que hi ha aquest nou PiP.

PUBLICITAT
PUBLICITAT