AQUEST MATÍ S’HAN SENTIT MOLTES SIRENES

1421
Imatge del simulacre d'accident aeri de l'any 2016. Foto: Fernando Perianes

Aquest matí s’han sentit moltes sirenes, motiu pel qual alguns pollencins s’han alarmat. No ha passat res greu. Però sí que, en tres quarts, s’han produït tres incidències.

D’entrada, tres ambulàncies han passat per la carretera general en direcció al Port de Pollença, perquè aquest matí fan un simulacre de rescat en aigües de la Badia, com ja es va fer l’any passat els dies 3 i 4 d’octubre.

Poc després un vehicle que circulava per la mateixa carretera ha patit un petit conat d’incendi. De fet, un veïnat d’aquella zona ha pogut apagar les flames que ni tan sols han afectat el motor. Això no obstant, fins allà s’han traslladat els agents de la Policia Local i els de la Guàrdia Civil de Trànsit, així com també una dotació dels Bombers de Mallorca.

Finalment, en un xalet de la zona de Castelló, un infant de 7 mesos ha caigut i s’ha fet un cop al cap. Segons fonts de la Policia Local, passat l’ensurt inicial, no semblava res important. Això no obstant, han enviat el nin a l’Hospital, perquè li facin les proves pertinents.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT