AQUEST MATÍ HEU SORTIT DE CASA? HEU VIST ALUMNES? ON ANAVEN?

290
L'Orquestra de l'Escola de Música va fer una exhhibició de bona música. Avui capvespre, els alumnes de diferents conservatoris professinals de música oferiran un concert de percussió per a tothom.

Qui hagi sortit al carrer (i amb aquesta calorada fa més ganes anar a la platja) és molt probable que s’hagi trobat amb fileres d’infants voltant pel poble. On anaven aquests alumnes? Idò, al Concert Pedagògic que, de la mà del Professor de Música i percussionista, Mateu Vila, ha apropat als alumnes els instruments de percussió i ho ha fet de la mà dels alumnes d’ensenyaments professionals de percussió dels conservatoris Francesc Peñarroja de Castelló (País valencià), Ciutat de Moncada de València i de Mallorca.

Qui té infants en edat escolar, demanau-los que us expliquin l’experiència, perquè avui horabaixa, a partir de les 18’30 hores, al Claustre del Convent de Sant Domingo, hi haurà un Concert Familiar de Percussió. Aquest recital està obert a tothom, grans i petits. Els intèrprets seran els alumnes de sisè dels mateixos conservatoris que aquest matí han conduït el Concert Pedagògic.

PUBLICITAT
PUBLICITAT