AQUEST ÉS EL PROGRAMA DE LES FESTES DE CALA SANT VICENÇ 2021

864
Aquest és el programa definitiu de les Festes de Cala Sant Vicenç.

Com ja us avançàrem a aquest article, el divendres 20 d’agost comencen les festes de Cala Sant Vicenç, i s’allargaran tota una setmana. Unes festes que, a causa de la pandèmia, seran més reduïdes que altres anys, amb més mesures de seguretat sanitàries i dirigides principalment als residents santvicenters.

Tot i que Punt Informatiu ja va contàr alguns dels actes que tindrien lloc, fins avui no s’ha donat a conéixer el programa definitiu, que compartim a continuació:

DIVENDRES 20 D’AGOST

20.00 h Cercavila pels carrers de Sant Vicenç a càrrec de la Banda de Cornetes del Soldà

21.00 h A Cala Molins, mostra de ball de pagès a càrrec del grup Aires de la Cala, amb la participació dels Gegants i Caparrots de l’Esbart de Sant Jordi. Aforament limitat

PUBLICITAT

DISSABTE 21 D’AGOST

18.00 h A Cala Molins, LUDOTECA per a infants, un acte per als més petits en el qual podran gaudir en grup de jocs i altres diversions, sempre seguint les mesures de seguretat vigents actualment. Aforament limitat.

21.30 h A Cala Molins, concert de la Banda de Música de Pollença. Aforament limitat.

DIUMENGE 22 D’AGOST

19.00 h A l’esplanada de l’antiga església de la Cala de Sant Vicenç, Ciro Art presenta “Los viajes de Bowa, la gata japonesa”. Venda d’entrades a ticketib.com. Aforament limitat

21.30 h A Cala Molins, X Cantada d’havaneres a càrrec de Benlligats. Aforament limitat

DIVENDRES 27 D’AGOST

20.30 h A l’esplanada de l’antiga església de Sant Vicenç, monòleg a càrrec de tres actrius inspirat en el vaixell grec que naufragà a Sant Vicenç, dins la pro gramació de Naufragi Grec en una Nit d’Estiu. Reserva d’entrades a naufragigrec@gmail.com Aforament limitat.

Es poden recollir les entrades als actes amb aforament limitat a les oficines de turisme municipals a partir de dimarts 17 d’agost.

PUBLICITAT