AQUEST ÉS EL PROGRAMA DE FESTES DE SANT VICENÇ

2318

Aquest és el programa de Festes de la Cala de Sant Vicenç 2022.

Dimecres 17 d’agost

A les 20 hores, al saló de l’hotel Molins, reinauguració de l’exposició de fotografia <<PROJECTE 10»>. Del 17 d’agost al 4 de setembre.

A les 21 hores, a Cala Molins, ball de pagès a càrrec del grup i escola Aires de la Cala.

Dijous 18 d’agost

De 20 a 23.30 hores, a Cala Molins, MYTHICAL SUNSET, música en directe a càrrec dels grups Ander Grauns i Old Noise.

PUBLICITAT

Divendres 19 d’agost

A les 17 hores, a Cala Molins, festa d’aigua per a infants. Vine amb els banyadors i passa-t’ho bé a la festa de l’espuma. Música i diversió. Quedaràs ben xop!

A les 20 hores, Cercavila pels carrers de Sant Vicenç a càrrec dels gegants i caparrots de l’Esbart de Sant Jordi, acompanyats pels Xeremiers Orats. Sortida de Cala Barques, seguiran pel carrers de Cala Clara i Temporal i acabaran a l’antiga església.

A les 20 hores, Cercavila pels carrers de Sant Vicenç a càrrec de la Banda de Cornetes i Tambors del Soldà. Sortida de Cala Barques.

A les 21 hores, a l’antiga església de Sant Vicenç, Trempó & Jazz… i porcella, amenitzat a partir de les 21.30 hores pel grup de jazz Jive Jam. Markus Herrada (piano), Juanan Torrandell (baix), Merce Ventura (bateria), Omar Lanutti (guitarra), Antoni Oliver (saxo tenor).

Hi haurà plat de fang, trempó, pa, vi, aigua, meló, coca i gelat.

Preu: 20 euros

Venda de tiquets a la pizzera Poli fins el 18 d’agost. Recollida de tiquets dels socis de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Cala de Sant Vicenç, a la Farmàcia Monserrat fins dia 17 d’agost.

Reserves al telèfon 697.25.14.47

Dissabte 20 d’agost

A les 19.30 hores, a la placeta de l’antiga església de la Cala de Sant Vicenç, CIRC ART “Qui Cu Qui Què Quina”. Organitza: Área de Cultura

A les 22 hores, a Cala Molins, actuació de CAP PELA amb la Banda de Música de Pollença.

Diumenge 21 d’agost

A les 21.30 hores, a Cala Molins, X Gran Cantada d’Havaneres a càrrec d’Arpellots a Banda, més de quaranta músics sobre l’escenari. Única actuació a Mallorca. Per acabar hi haurà una cremada de rom. Hi estau tots convidats.

A les 24 hores, al Maressar, focs artificials.

PUBLICITAT