AQUEST DIUMENGE, GINOIDE A L’ESGLÉSIA DEL CONVENT

154

Aquest diumenge 14 de febrer, a les 18 hores, a l’església del Convent, la companyia de dansa Baal presentarà l’espectacle Ginoide, una obra edificada a partir d’un llenguatge que traspassa la normativitat i fuig del convencionalisme i del conformisme mitjançant la creació de noves vies d’expressió a través de la conjunció de la dansa, la performance, el teatre i la tecnologia. 

Com és habitual en aquesta nova normalitat marcada per la pandèmia de la covid-19, l’entrada a Ginoide és gratuïta, però requereix de reserva prèvia. I és que, a més de complir amb les mesures sanitàries vigents, també es controla l’aforament. Fins a les 14 hores, d’avui dissabte 13 de febrer, podeu telefonar al 674781991 per veure si queden entrades.

La companyia de dansa Baal es va crear el 2013 i, des d’aleshores, ha presentat tres espectacles (Travelling, Crotch, MiraMiró), que han girat per mig món i han guanyat diversos premis.

Formada per la ballarina i coreògrafa, Catalina Carrasco, i el científic, biomecànic, tecnòleg i performer, Gaspar Morey, han aconseguit un llenguatge que no deixa de sorprendre i emocionar. 

PUBLICITAT

L’any 2019 presentaren Ginoide, una obra que no deixa indiferent el públic.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT