AQUEST DIUMENGE, EL DESAMOR EN CONCERT AL PATI DE L’AJUNTAMENT

260
Cortès, Martorell i Laínez cantaran el desamor a Pollença.

Aquest diumenge 23 de maig, a les 19 hores, al Pati de l’Ajuntamnet, el tenor Joan Laínez i la pianista Maria Victòria Cortès, acompanyats per l’actriu Lara Martorell oferiran un concert que, amb el títol de “Con mi dolor a solas”, afrontarà el tema del desamor.

Abans del recital líric, la musicòloga i professora de música, Júlia Mérida, farà una introducció sobre el desamor.

Durant la vetlada, els artistes oferiran un recital líric amb cançó espanyola, italiana i òpera que combina poemes recitats i la interpretació del repertori vocal amb el leitmotiv del desamor. Entre altres, el públic escoltarà obres de Turina, Falla, Verdi i Puccini.

Podeu comprar les entrades a través d’aquest enllaç.

PUBLICITAT

Aquest concert s’emmarca dins la 2a Primavera Cultural Pollencina que organitza Euroclassics en col·laboració amb l’ajuntament de Pollença.

Els artistes

L’actriu Lara Martorell es va donar a conèixer amb la sèrie ‘Servir y proteger’ de TVE, en interpretar la inspectora Ángela Betanzos, convertint-se en la primera actriu trans que se suma al repartiment d’una sèrie diària a l’Estat per a interpretar el paper d’un personatge trans. Entre tota la seva feina, també hi destaca la participació a ‘Paradise inn’ i ‘Pullman’ de Toni Bestard i més recentment en la sèrie d’AtresMedia ‘Veneno’.

Prou conegut a Pollença, on va dirigir el Cor durant uns anys, el tenor Joan Laínez ha dirigit diferents formacions corals entre les quals cal destacar formacions com el Mallorca Gay Men’s Chorus, Cor Ciutat de Mallorca i el Palma Góspel Singers. Mentre que, com a tenor, ha realitzat concerts amb la Jove Orquestra de les Illes Balears i amb la Banda de Música de Santanyí, entre altres. Com a solista va actuar al concert “Més de 3 tenors” i en el paper protagonista de l’òpera ànima de Don Carlo dirigid per J.M. Albinyana.

Per la seva banda, la pianista Maria Victòria Cortès ha realitzat concerts a les Illes Balears, però també a Catalunya, València, Àustria, Itàlia, Mèxic, Perú, Bulgària… Ha actuat com a solista amb la Kammerphillarmonie Baden-Württemberg , l’Orquestra Simfònica de Balears i amb l’Orquestra Simfònica “Szene 90”.

Fa més de dèu anys que és professora de repertori de cant al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

Els darrers anys s’ha especialitzat com a pianista repertorista, a l’hora que realitza habitualment concerts amb cantants solistes tant de cançó com d’òpera i oratori.

PUBLICITAT