Aquest diumenge al Moll, sessió contínua de futbol amb el I Trofeu Albercuix

123

Aquest diumenge, 10 de setembre, el Pollença i Port Futbol Club ha programat un horabaixa de futbol al Camp d’Albercuix, on es disputarà el Trofeu Albercuix. Durant aquest horabaixa de sessió continua futbolística, les dones seran molt protagonistes: l’equip Regional Femení juagarà el seu primer partit al municipi i es retrà homenatge a Maria del Mar Capó Cerdó, una fubtolista del club municipal que va fer història.

La idea de celebrar aquest Trofeu “sorgeix a partir de fer una gran diada de futbol en què el públic en un horabaixa pugui veure en acció els nostres dos equips absoluts. Tant el masculí com el femení”, ha explicat el secretari del Pollença i Port FC, Joan Rafel Covas.

Per altra banda, Covas ha apuntat que també volen popularitzar el nom d’Albercuix que fa uns anys s’elegí a través d’una votació popular per referir-se al camp de futbol del Port de Pollença. En aquest sentit, la intenció és “donar notorietat al nom del nostre camp i com a un topònim destacat del nostre municipi, hem optat per donar aquest nom al trofeu amb la intenció que es vagin fent noves edicions cada pretemporada”, ha comentat el mateix secretari.

Dos partits

El Camp d’Albercuix, per tant, serà l’escenari d’aquest Trofeu en què es disputarà un partit de futbol femení i un altre de futbol masculí.

PUBLICITAT

A partir de les 18 hores, a les instal·lacions del Pollença i Port Futbol Club al Port de Pollença, es donarà el sús a aquest Trofeu Albercuix. L’equip Femení Regional encetarà el capvespre amb un partit contra el Porto Cristo Futbol Club. Aquest serà el primer partit que el recentment recuperat equip femení jugarà al municipi de Pollença.

A continuació, a les 20 hores, serà l’equip masculí de Primera Regional del Pollença i Port FC qui s’entrontarà contra el Club Deportiu Ferriolense.

Un homenatge

Entre partit i partit, s’aprofitarà per retre homenatge a la futbolista Maria del Mar Capó Cerdó, una de les figura destacades del club municipal de futbol.

El secretari del Pollença i Port FC, Joan Rafel Covas, ha comentat que va ser “a petició d’algunes integrants de l’equip femení i, aprofitant que serà el seu primer partit al municipi i que significarà el retorn del futbol femení al nostre poble, varen pensar que, en motiu de la consecució del Mundial per part de la selecció espanyola, estaria bé fer un perit homenatge a Maria del Mar Capó, una jugadora que en el seu moment va arribar a jugar a la màxima categoria del futbol femení, va ser durant un temps capitana de la selecció Balear i a més va formar part de la convocatòria d’alguns entrenaments de la selecció espanyola”.

PUBLICITAT