ANUNCIEN UNA NOVA FUNCIÓ DE RADIOFÉMINA PER DIUMENGE, DESPRÉS D’EXHAURIR-SE LES ENTRADES DE DISSABTE

206

Aquest cap de setmana, dissabte 20 i diumenge 21 de març, a les 19 hores, a l’església del Convent de Sant Domingo de Pollença, la companyia Disperses representarà l’espectacle Radiofémina, en el qual la polifacètica pollencina Maria Rotger hi participa com a autora, directora i actriu.

Fa dies que havien penjat el cartell d’entrades exhaurides. Per això mateix, es va obrir una llista d’espera amb vista a una possible repetició de Radiofémina. Just ara acaben de confirmar que diumenge 21 de març, a les 19 hores, a la mateixa Església del Convent, hi haurà una segona funció de Radiofémina.

Per tant, si estau interessats podeu reservar l’entrada a través del telèfon 674 781 991 (heu de telefonar de dimarts a dissabte, entre les 10 i les 14 hores). L’entrada és gratuïta, però l’aforament és limitat per garantir les mesures sanitàries contra la covid-19.

Radiofémina és una proposta escènica que Maria Rotger ha escrit i dirigit Maria Rotger, per a la companyia Disperses. Juntament amb Mònica Fiol i Marian Vilalta, Maria Rotger forma part de l’elenc d’aquest espectacle que combina teatre i cinema, i planteja la diferència entre la figura de Doña Elena i les actuals influencers, que ofereixen els seus consells i les seves opinions a les xarxes socials.

PUBLICITAT

Amb molt d’humor i també amor, les protagonistes de Radiofémina, Clara, Georgina i Aurora, duen a terme una investigació sobre les il·lusions perdudes de les seves padrines i comprenen que cercar la veritat a l’exterior pot esdevenir un autèntic viatge interior. 

L’obra és en castellà, com ho era el consultori sentimental d’Elena Francis que va marcar tota una generació. En aquest sentit, Maria Rotger que comenta que es va decantar pel castellà, “per mor de la base temàtica de les cartes, del consultori, de l’època tractada, de l’ambient que em creava…”

Tot plegat conforma un treball d’àmbit marcadament literari i difusor de la cultura feta per dones, a partir de l’anàlisi de temes de gran actualitat i vigència, com sempre han estat les propostes de Disperses.

De fet, la companyia Disperses sempre ha posat la dona i la cultura des del punt de vista del feminisme en el centre dels seus projectes. L’any 2007 estrenaren Terotitzant, la seva primera obra, a la qual seguiren Xocolat Project (2008) i Onatge (2010).

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT