ANTÒNIA SALAS GUANYA EL CONCURS DE CARTES D’AMOR DE LA BIBLIOTECA DE CAN SALES

896
Antònia Salas Llabrés davant l'entrada de la Biblioteca de Can Sales de Palma.

La pollencina Antònia Salas Llabrés va guanyar el primer premi del XVII Concurs de cartes d’amor que organitza la Biblioteca pública de Can Sales de Palma. Antònia, que estudia segon de Batxiller a l’Institut Guillem Cifre de Colonya de Pollença, va escriure la carta més ben valorada pel jurat en la categoria juvenil, per a joves d’entre 14 i 17 anys.

L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc aquest dissabte 12 de març, a la Biblioteca de Can Sales, on Antònia Salas va rebre el premi de mans de la directora, Carolina Guayta. El premi consistí en dos lots de llibres i una capsa amb productes per al benestar d’una coneguda marca.

Al lliurament dels premis, hi assistiren els membres del jurat i els finalistes que varen llegir les seves cartes davant el públic.

Antònia Salas Llabrés llegint la carta d’amor per a la qual ha estat premiada per la Biblioteca pública de Can Sales de Palma.

Des de fa desset anys, la Biblioteca Pública de Can Sales de Palma convoca el concurs literari de cartes d’amor, un concurs obert a totes les persones majors de 14 anys. Les cartes poden estar escrites en prosa o en vers i sempre s’han d’enviar amb pseudònim.

PUBLICITAT

Hi ha tres premis per a cada categoria. La categoria juvenil va des del 14 fins als 17 anys, mentre que la categoria adults és per a majors de 18 anys.

PUBLICITAT