Àngels Llobera, subcampiona d’Espanya

224

La pollencina Àngels Llobera va fer subcampiona d’Espanya a l’Utra Sanabria (Zamora), una cursa de muntanya per etapes de la Fedme.

Llobera estava molt contenta amb el resultat assolit durant els tres dies en què es disputà el Campionat, una competició que reunió els millors corredors de muntanya.

Àngels Llobera va invertir 4 hores, 26 minuts i 57 segons en recóerrer els 32 quilòmetres de la primera etapa, 5:17:31 per fer els prop de 42 quilòmetres de la segona etapa i 4:10:24, per fer els 32 quilòmetres de la tercera i darrera etapa. Aquests temps varen fer que Àngels quedàs segona a la general de la categoria veteranes. La guanyadora veterana fou la basca Uxue Fraile i la general, Oianha Cortazar. 

Celebrat els dies 14, 15 i 16 d’octubre, pel Parc Natural del Llac de Sanabria, Sierras Segundera i Porto, l’Ultra sumava 110 quilòmetres i un desnivell positiu de 6.000 metres, repartits en tres etapes. La primera i la tercera etapa d’uns 32 quilòmetres de distància, i la segona de prop de 42 quilòmetres i prop de 1.900 m,etres de destinvell positiu.

PUBLICITAT

PUBLICITAT