ÀNGELS LLOBERA S’IMPOSA AMB CONTUNDÈNCIA A LA TRAIL 50KM DE RIALP MATXICOTS

255
Àngels Llobera, primera a Rialp Matxicots

Aquest cap de setmana del 17 i 18 de setembre els cims del sud del Pallars Sobirà com el Monsent, Picardes, Montorroio i el massis de l’Orri han estat l’escenari de la cursa de muntanya anomenada RIALP MATXICOTS. El recorregut està pensat per donar a conèixer territoris i paisatges com la Vall d’Assua, el Parc Nacional d’Aiguestortes amb els estanys de la Maneira.

La cursa Rialp Matxicots de 50km i 4.500m de desnivell positiu te un caràcter marcadament alpí, corona cims de mes de 2.800m i recorr molts de paratges per damunt de 2000 m, amb pujades i baixades impressionats pel Parc Natural d alt Pirineu.

A les 6.45 del dissabte 17 de setembre, 300 corredors varen sortir de Rialp per participar a la Trail 50km. El guanyador masculí va ser Alejandro Villarino que va tardar 6 h 15:04 en completar el recorregut. La pollencina Àngels Llobera va dominar la cursa de principi a fi, demostrant el seu bon estat de forma i va ser la primera dona en creuar la línia de meta de Rialp, va fer tot el recorregut en 8h 24:24, també va ser la primera de la seva categoria, la segona va ser Laia Gilibets que va arribar 34 minuts després de n’Àngels.

PUBLICITAT
PUBLICITAT