ÀNGELS LLOBERA, SEGONA AL “MARATON DE LAS TUCAS “ I PRIMERA DE LA SEVA CATEGORIA

230

Aquest cap de setmana del 22, 23 i 24 de juliol més de 2.000 corredors s’han concentrat a la Villa de Benasque al Pirineu d’Osca per participar en les diferents proves del GRAN TRAIL ANETO POSSETS 2022. El divendres matí es va disputar la prova del Kilòmetre Vertical i a les 11 de la nit es va donar la sortida als 280 corredors que participaven en la prova reina, el Gran trail Aneto Possets, amb un traçat de 105 km i 6750 m de desnivell positiu, una prova a la qual fa 5 anys Àngels Llobera hi va participar i va obtenir una gran victòria.

El dissabte a les 7 del matí es va donar la sortida als 700 participats que feien la cursa de la Vuelta al Aneto, amb un recorregut 55 km i 3.630 m de desnivell positiu, finalment a les 8 del matí varen partir els 850 corredors que participaven al Marató de las Tucas, amb 42 km i 2.500 m de desnivell positiu. El recorregut del Marató de las Tucas uneix els refugis d’Estós i d’Àngel Orus per pistes i camins que voregen les famoses Tucas de Ixeia de 2.837 m en el marc d’un Pirineu superb. Amb inici a la villa de Benasque, el recorregut va pujant pel GR11 fins al refugi d’Estós, continua pujant passant pels espectaculars llacs de Batisielles, el coll de la Plana de 2.708 m , passa pel refugi d’Angel Orús i des d’aqui comença a baixar cap a la vall d’Eriste, passa per la impressionant cascada de l’Espigantosa i retorna a Benasque passant abans pel poble d’Eriste, Anciles i Cerler.

La pollencina que corr pel Club Món d’Aventura i el club d’atletisme de Montuïri va participar en aquesta prova i va arribar la 2a després de la corredora professional, la catalana Ana Comet, que és una de les millors corredores de nivell internacional, i que va baixar el record de la prova en deu minuts, Angels va quedar molt contenta de la seva cursa, ja que va haver de pujar al podi dues vegades, com a 2a classificada i com a 1a classificada de la seva categoria.

PUBLICITAT
PUBLICITAT