ÀNGELS LLOBERA, SEGONA A LA SAN SILVESTRE CIUDAD DE ARRECIFE

69

La corredora de muntanya, la pollencina Àngels Llobera, va aconseguir la segona posició a la prestigiosa cursa de San Silvestre de Arrecife (Lanzarote- a les illes Canàries).

Llobera, que passava les vacances de Nadal a Lanzarote, va aprofitar per participar en aquesta cursa en la qual hi prengueren part un total de 1.000 corredors, una xifra rècord en els 17 anys d’història. Tots varen recórrer els cinc quilòmetres de la prova que transcorren per l’avinguda marítima de la ciutat d’Arrecife, a l’illa de Lanzarote. Sens dubte, una bona panera per acomiadar el 2017.

El guanyador absolut fou José Carlos Hernàndez i, en la categoria femenina, el primer lloc fou per a Bella Bayliss. Àngels Llobera va entrar en segona posició, a tan sols cinc segons de la primera.

La San Silvestre Ciudad de Lanzarote és una cursa esportiva amb la qual s’aposta pels hàbits saludables i també per donar visibilitat a Arrecife. A més a més, qui vol donar-li un caire solidari té la possibilitat de fer un donatiu a la Protectora de Animales Sara.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT