Àngels Llobera puja al podi del Trial de Ribera Sacra

161

La corredora pollencina Àngels Llobera va fer tercera a la setena edició del Trail Ribera Sacra, disputat ahir diumenge 8 d’octubre. Llobera va invertir un temps de 6 hores 52 minuts i 55 segons per recórrer els 48 quilòmetres i 3.450 metres de desnivell positiu, en un dia molt calorós.

No debades, Llobera es mostrà satisfeta amb el resultat aconseguit, ja que la cursa va ser molt dura pels forts desnivells i la calorada que feia. Per altra banda, va destacar que l’esforç va valer la pena per poder gaudir dels paisatges de la Ribera Sacra compensa.

El primer i segon lloc en la categoria femenina foren Yasmina Castro amb un temps de 6 hores 18 minuts i 52 segons i per a Lupe Rubio amb un temps de 6 hores 22 mintus 3 segons; dues dones quinze anys més joves que la pollencina.

El guanyador de la prova va ser el canari Álvaro Escuela que va arribar a la meta amb 5 hores 22 mintus i 25 segons.

PUBLICITAT

La setena edició de la Trail Ribeira Sacra es va dur a terme ahir, diumenge 8 d’octubre. Uns tres-cents participants varen sortir des de Luintra (Orense), a les vuit del matí per participar en aquesta cursa de muntanya de 48 quilòmetres i 3.450 metres de desnivell positiu amb pujades i baixades pels impressionants paisatges de la Ribera Sacra, los Cañones del Sil i les mutnayes de Nogueira de Ramuin a Galícia.

PUBLICITAT