ÀNGELS LLOBERA I JOAN RIUTORT TRIOMFEN AL TRAIL MONTSENY 44KM

545
Els corredors pollencins Joan Riutort i Àngels Llobera

Els corredors de muntanya pollencins, Àngels Llobera i Joan Riutort finalitzaren, el dissabte 10 d’abril, la seva participació al Trail Montseny amb uns espectaculars resultats. Per una banda Llobera, de l’equip Inverse–S’Hostal Montuïri, va ser la guanyadora femenina de la cursa, reafirmant-se així com una de les grans especialistes de l’estat espanyol en curses de muntanya. Llobera va arribar a meta amb un temps de 5 hores i 28 minuts, 23 minuts abans que la segona classificada Alba Meda, corredora del Club d’Atletisme Vilafranca.

D’altra banda, el corredor de Secció de Muntanya del Club Pollença, Joan Riutort, va quedar quart classificat en la categoria sénior masculí i vuitè absolut amb un temps de 5 hores i 17 minuts.

La Trail Montseny és una cursa de 44 km que va de Sant Pere de Vilamajor fins a Viladrau, amb un recorregut que transcorre pel parc natural del Montseny, fent cim al Turo de l’Home (1658 metres) i amb un desnivell positiu de 2.780 metres. Tot el recorregut va tenir molta boira i en algun moment va ploure.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT