ÀNGELS LLOBERA GUANYA LA MARATÓ DE MUNTANYA DEL 3 DIES TRAIL EIVISSA

274
Llobera va guanyar després de començar la cursa un quart d'hora més tard que la resta de participiants

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la sèptima edició de la “3 dies Trail Eivissa”. El bessó d’aquest esdeveniment es trobava en la jornada central, el dia 28 de novembre, quan es disputaven les curses de muntanya de llarga distància, marató i mitja marató.

La proesa del dia la va protagonitzar la pollencina Àngels Llobera, que després d’haver agafat un recorregut erroni va haver de tornar a començar des de meta havent perdut 12 minuts. Tot i això, des de la darrera posició va remuntar i va acabar guanyant la prova amb 3 minuts de diferència sobre la segona classificada, Amparo Escrich. Llobera va completar els 42 km i +2162 m de desnivell amb un temps de 4h 54’. La sortida va ser des de Els Cubells, i després de passar per alguns dels cims més importants de l’illa arribava al poliesportiu de Sant Josep de la Talaia. En categoria masculina la prova de marató la va guanyar Joel Aubeso amb un temps de 3h 55′.

Pel que fa a la distància més llarga, una prova de 84 km i +3.200 m de desnivell, era també el Campionat de Balears de llarga distància i passava per cims com Sa Capelleta, Sa Talaia, Puig d’en Serra o Serra Grossa. El guanyador masculí va ser Tòfol Castanyer amb un temps de 7h 34′, mentre que en categoria femenina va ser Aroa Sio Recknold, que va acabar en 9h 23′.

Cal destacar el gran resultat de la corredora de Secció de Muntanya Marga Llompart que va quedar segona classificada absoluta fent un temps de 13h 55′.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT