Àngels Llobera guanya la IX Marató Muntanyes d’Artà

427
A l'esquerra Antoni Capllonch primer en categoria de més de 40 anys de la Marató; Al centre Àngels Llobera, guanyadora absoluta femenina de la Marató; i a la dreta Francisco Vicens Campomar, segón en categoria de més de 50 anys de la minimarató. Fotos: Elitechip

Aquest diumenge 6 de novembre és va celebrar al Parc Natural de Llevant la IX Marató Muntanyes d’Artà i a la I Minimarató. Ambdues proves, organitzades pel Club d’Atletisme d’Artà, tingueren sortida i arribada a la plaça d’Artà. Mentre que la primera constava de 42 km de recorregut i 1.700m de desnivell positiu, la minimarató consistí en un tram de 18 km. A Ambdues proves destacaren els corredors pollencins, aconseguint diversos podis.

Àngels Llobera, que corria pel Club Món d’Aventura, va ser la guanyadora absoluta femenina de la Marató amb un temps de 4 h 44 m, una hora més ràpida que la segona classificada, Marta Gili. En tercera posició arribà la també corredora del Club Món d’Aventura, Stefi Belluzzi.

Poc abans que Llobera creuàs la meta, va arribar el també pollencí i corredor de Secció de Muntanya, Antoni Capllonch, que va ser setè absolut i primer en categoria de més de 40 anys.

El guanyador masculí de la Marató fou Biel Martinez amb un crono de 4h 4m seguit de Toni Melis, també del Club Mon d’Aventura.

PUBLICITAT

Pel que fa a la Minimarató, també va haver-hi podis pollencins. Així, Francisco Vicens Campomar, del Club d’Atletisme Pollença, va ser segon en categoria de més de 50 anys, i Marta Borao Cengotita-Bengoa, també del CA Pollença, va ser 3a en categoria femenina de més de 50 anys.

PUBLICITAT