ÀNGELS LLOBERA GUANYA LA CURSA DE MUNTANYA RETO CONTRA DUCHENNE A ALMERIA

224

La corredora de muntanya Àngels Llobera ha estat la guanyadora de la cursa Reto contra Duchenne, que s’ha celebrat aquest dissabte 20 de març a Laujar de Andarax, Almeria. De les diferents modalitats i distancies amb les que comptava la cursa, Llobera ha participat en la de marató, amb una distància 53km i 2900 metres de desnivell positiu. La corredora pollencina ha fet una gran marca personal amb un ritme molt exigent, aturant el crono en 5h48’ i proclamant-se guanyadora de la cursa. La també mallorquina Amanda Martin ha fet 2a.

Llobera ha manifestat la seva satisfacció amb el resultat, però sobretot amb les bones sensacions durant cursa, ja que amb aquest recorregut se sortia de la seva zona de confort degut a que es tractava d’un terreny poc tècnic, molt corredor i amb desnivells poc pronunciats.

La cursa, que s’ha desenvolupat la Sierra de Gador i Sierra Nevada, forma part de l’esdeveniment Heroes Contra Duchenne, que te l’objectiu de recaptar fons per la investigació de les síndromes de Duchenne i Becker.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT