ÀNGELS LLOBERA i KARINA GÓMEZ 3s DE LES SEVES CATEGORIES A LA SALOMON ULTRA PIRINEU 2021

279

El passat cap de semana la Elite internacional dels corredors de muntanya es varen concentrar al poble de Bagà al Pirineu Català, per participar a la Salomon Ultra Pirineu 2021.

El dissabte 4 d’octubre, a les 5’30 hores del matí, des de l’emblemàtica plaça Porxada de Bagà, es va donar la sortida de la prova Reina SUP 100 K, una cursa de 100 kilometres i 6.600 metres de desnivell positiu i que forma part de la Copa del Món de carreres de muntanya: Spartan Trail World Champhionship. És per aixó que va concentrar més d’un millar de participants (els millors a nivell mundial ) entre el quals no hi podia faltar en Kilian Jornet o n’Azara Garcia, també hi va participar la corredora pollencina Àngels Llobera de l’Inverse Team i Món d’Aventura, que va participar en aquesta cursa per segona vegada.

Àngels Llobera completa els 100 km

Com no podia ser d’altra manera, els guanyadors foren en Kilian Jornet que va acabar la cursa amb 10 hores 24 minuts i en categoria femenina, n’Azara Garcia que va fer un temps de 12 hores 29 minuts. Per la seva part, Àngels Llobera va arribar setena de la general i aconseguí podi en la seva categoria ja que va arribar en tercera posició. Àngels va comentar que estava molt contenta amb el resultat, ja que va fer la cursa amb 14 hores 5 minuts; 2 hores menys que el 2014, quan va participar en aquesta carrera per primera vegada, a mes darrerament havia fet curses de 40 o 50 km i feia temps que no corria cap Ultra.

Karina Gómez entre les millors als 42 km

Però, a la SU Pirineu també es va disputar la distància dels 42 quilòmetres, la Marató Pirineu 42K, a la qual Karina Gómez Dixon va quedar en cinquen posició a la general femenina i tercera de la categoria de de 30 a 39 anys, amb un temps de 4 hores i 56 minuts, a només 32 minuts de la guanyadora, la sueca Ida Nilsson.

PUBLICITAT

Les muntanyes del Parc Natural del Cadì-Moixeró, amb un temps radiant i miliers d’aficionats, han estat testimonis d’aquesta cursa on ha participat l’Elite Mundial dels corredors i corredores de muntanya.

PUBLICITAT