ANDRÉS NEVADO SERÀ EL NOU BATLE DE POLLENÇA

1416

Andrés Nevado, primer tinent de batle de l’Ajuntament de Pollença i delegat del Port de Pollença, serà el nou batle de Pollença durant el darrer any de legislatura. A l’assamblea d’Unió Mollera Pollencina, celebrada avui vespre i amb nombrosa assistència de la militàncis, s’ha decidit fer efectiu el pacte de governabilitat que es va signar després de les eleccions del 26 de maig del 2019.

Per què es va pactar el canvi de batlia?

Cal recordar que a les darreres eleccions municipals Tots per Pollença va ser partit més votat, amb el que aconseguí sumar sis regidors, un més que Junts Avançam. Tot i això, la governabilitat del municipi quedava molt oberta, ja que els pactes podien acabar per investir batle a Bartomeu Cifre o a Miquel Àngel March. Unió Mollera Pollencina, pel fet de ser l’únic partit dels que quedaven, amb almenys dos regidors, es convertia en el partit clau que havia de decidir cap on s’inclinava la balança. Finalment, decidí donar suport a Tots per Pollença amb la condició, entre d’altres, que Andrés Nevado ocupàs la batlia durant el darrer any de legislatura.

Tot i això, part dels pollencins dubtava que finalment Nevado es volgués fer càrrec de la batlia, un rumor alimentat pel silenci que el regidor d’Unió Mollera Pollencina ha mantingut fins ara sobre aquesta qüestió.

A més dels càrrecs de tinent de batle i delegat especial del Port de Pollença, Nevado actualment és el regidor de serveis i del cementiri de Pollença. Encara es desconeix si hi haurà alguna redistribució d’àrees després del canvi de batlia, que es produirà probablement durant el mes de juny.

PUBLICITAT

Altres aspectes del pacte

El pacte de governabilitat signaren Tots per Pollença, Unió Mollera Pollencina (UMP) i PP en cap moment es va fer públic, però sí que transcendiren molts dels punts als mitjans de comunicació. A més de la batlia de Nevado, hi havia altres aspectes com la distribució d’àrees entre les tres formacions i una seria d’inversions i projectes per al poble.

PUBLICITAT