ANDRÉS NEVADO ES DISCULPA PER NO HAVER ENTÈS L’INTERVENTOR

685
El regidor d'Unió Mollera, Andrés Nevado.
El regidor d'Unió Mollera, Andrés Nevado.

El delegat de l’àrea de Serveis, Andrés Nevado, es disculpa per no haver entès l’interventor, “quan em va explicar quin era el procediment a seguir per dur endavant el parc de Bocchoris”. A l’hora que demana disculpes, Nevado comenta que “es varen presentar quatre pressupostos, es va agafar el de menor cost i l’únic que no vaig fer, és dur-ho a la Junta de Govern. Per tant, va ser un error administratiu meu, que vaig entendre malament quin era el procediment establert, però hi havia partida pressupostària, es presentaren diferents pressuposts… El meu error va ser que no vaig entre que s’havia de dur a Junta de Govern i alguns ho han volgut treure de context”.
Amb aquestes explicacions, el delegat d’Unió Mollera, Andrés Nevado, respon a les denúncies formulades des de Tots per Pollença i Alternativa per presumptes irregularitats en la construcció d’un parc a l’avinguda Bocchoris.
A través de dos comunicats de premsa, Alternativa ha informat sobre aquest tema, primer apuntant que s’havien assabentat a través de la premsa de la construcció del parc de Bocchoris i que els havia sorprès la rapidesa en què s’havia fet, cosa que els havia fet sospitar que “hi ha indicis que el procediment seguit no ha estat regular”. Per això, des del primer moment, Alternativa no ha qüestionat “la idea en si, però sí el com s’ha fet” per la qual cosa demanà explicacions públiques sobre el procés i l’aportació de la informació pertinent sobre aquestes obres.
A més a més, des d’Alternativa i ha través d’un comunicat de premsa, enumeren “una sèrie de deficiències al parc” com ara que “no hi ha separació entre la zona del parc infantil i el carrer asfaltat on hi ha trànsit de vehicles com seria preceptiu per evitar el risc d’atropellament dels infants”, “el trespol de la zona de jocs és terra”, “fa falta trespol amortidor de caigudes”, “la zona de jocs dels animals poden fugir per davall la barrera”, “els aparells per exercici físic que s’hi han posat al camí vell dificulten el pas dels vehicles que hagin de buidar les papereres” i “no hi ha il•luminació, amb l’afegit que la majoria de les fanals de la zona fa anys que es troben destrossades”.
Fetes les explicacions per part del delegat de l’àrea de Serveis, Alternativa insisteix amb una bateria de preguntes i de dubtes sobre el cas del parc de Bocchoris, que ells veuen interessant sobretot pel que fa a la presència d’una zona d’esbarjo per a cussos. Però sobretot, demanen explicacions públiques per part de l’equip de govern i “en el moment d’escriure aquest article no hem llegit cap explicació pública ni de l’ajuntament ni de Junts Avançam”. Per a Alternativa, “no és suficient amb demanar perdó i presentar els papers corresponents (només faltaria) hi ha un munt de preguntes que l’equip de govern ha de contestar a més a més de depurar les responsabilitats corresponents”.
Des de Tots per Pollença, l’ex-batle, Bartomeu Cifre Ochogavia, a través de la premsa autonòmica, assegurà que les obres s’han executat “sense cap tipus d’expedient de contractació”, que “s’han saltat tot el procediment” i que “tampoc no existeixen informes tècnics que avalin aquesta actuació”; a l’hora apuntà que demanarien explicacions sobre el tema en el proper ple municipal.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT