ANDRÉS NEVADO, CANDIDAT D’UNIÓ MOLLERA POLLENCINA

118

– Quina motivació personal us ha empès a presentar-vos com a batle de Pollença?

Crec que tot candidat s’ha de presentar per un projecte de 8 anys, perquè 4 anys no basten. De fet, quan entres de regidor i comences a veure les solucions, quan comences a veure els problemes en les diferents àrees, a veure com funciona l’administració pública… ja han passat 2 anys. A més, així com funciona l’administració pública que fa els projectes tardEn 2 anys a tirar endavant, crec que és necessari governar 8 anys.

– Com valorau els membres de la vostra candidatura?

PUBLICITAT

Jo crec que, amb na Maria Magdalena Xumet, tenc una molt bona número dos. Ha duit molta feina, però al final ho hem aconseguit. Crec que el número tres, en Guillem Ferrer, també és una persona molt coneguda al poble, molt lluitadora i molt treballadora. Des de sempre ha estat al partit i mai havia volgut fer el bot, i ara ha estat ell el que ha volgut participar més. Respecte a la resta de la llista he intentat cercar gent implicada amb el poble, implicada tant amb temes socials o esportius, com en altres àrees. També he volgut que hi hagi el màxim consens possible, ja que com és sabut, a UMP cada un és lliure de pensament ideològic i polític.

– Quins són els tres punts més importants del vostre programa?

Jo crec que el punt més fort del nostre programa és, ja fa temps que ho deim, l’embelliment de les urbanitzacions. Les urbanitzacions necessiten que ens hi posem a fer feina, igual que s’ha fet a Gotmar, maldament sigui en dues o tres fases. Hi ha urbanitzacions que els falta el clavegueram, que no tenen voreres, que el quitrà no existeix… la il·luminació l’hem canviada fa poc, però així tot a llocs com per exemple el Pinaret hem de posar més fanals i canviar alguns cablejats molt antics… el mateix passa amb algunes canalitzacions de clavegueram. Tot això creim que és imprescindible.

Un altre punt important és, no només un pavelló esportiu al Port de Pollença com hem demanat tantes vegades, sinó un edifici multifuncional. No fa falta un macro pavelló, però sí una cosa que pugui donar servei tant a les escoles com a l’Ajuntament. Hi ha lloc per fer això; darrere l’Institut hi ha un solar que podria servir perfectament.

Una altra cosa important seria reformar la neteja del poble. Hem tengut problemes amb les contractacions i no s’ha pogut pujar el nivell de la neteja, i amb això la gent s’hi fixa molt, i amb raó. Estam diàriament al carrer i la neteja significa salut també.

– A l’hora de fer pactes, quines són les línies vermelles que no estau disposats a creuar?

Som un partit que no tenim ideologia política, però hi ha coses, com l’independentisme, que no van molt amb nosaltres. Però això tampoc vol dir res, perquè ara mateix estem treballant amb partits que són independentistes. Línies vermelles en marcam poques, la nostra base principal és aconseguir coses per al poble i que tot estigui consensuat.

– Amb qui pactaríeu i amb qui no?

Pactaríem amb qualsevol partit que es volgués acostar a nosaltres i que les seves propostes siguin en benefici del municipi. I no parlam no només del Port de Pollença, parlam també de Cala Sant Vicenç que necessita seguir millorant amb el projecte que ja està en marxa. Tots els carrers necessiten un retoc, i no només de clavegueram, sinó d’asfaltatge, il·luminació, canvi de cablejat… En fi, només demanam que els partits que vulguin pactar vulguin les mateixes coses.

Amb qui no pactarem? No pactarem amb aquells que no ens volen, però nosaltres no tenim problemes amb ningú.

– Per quina raó us haurien de votar a vosaltres i no als altres partits?

A nosaltres en mou un projecte municipal, un projecte local, un projecte on el que més importi sigui el poble, i que no estigui dirigit per gent del Govern Balear o de Madrid. Som nosaltres mateixos els que estam tocant els temes diaris i som nosaltres els que hem de donar respostes al poble. Som, en certa manera la veu del poble a l’Ajuntament. Això és el que s’ha de tenir en compte, som propers a la gent, i estam amb la gent i hem de dur la seva veu a l’Ajuntament. Tot i que de vegades és complicat, perquè la manera de fer feina a l’Ajuntament en ocasions no permet donar solució a tot el que demanen els veïns.

– Quants regidors creis que traureu?

Pens que pujarem respecte de les darreres eleccions municipals i que els dos regidors els aconseguirem, segur. Per diversos motius, primer perquè crec que hem fet una feina digne i la gent ho ha vist. Podia haver estat millor? Clar, si haguéssim tingut a les mans la solució a alguns problemes que hem tingut amb la neteja a causa de la UTE. Així i tot crec que hem fet una bona feina. Un altre dels motius per al qual crec que podem pujar un regidor és que hem aconseguit fer un bon grup.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT