ANAR A SATURN I TORNAR PLANTEJA LA LLUITA D’UNA DONA CONTRA LA MORT

165
L'actriu Marga López interpreta Anar a Saturn i tornar.

Aquest diumenge 14 de març, a les 19 hores, al Club Pollença, acollirà la posada en escena d’Anar a Saturn i tornar, una obra de teatre que planteja la lluita d’una dona contra una malaltia mortal.

L’argument d’Anar a Saturn i tornar comença quan diagnostiquen un túmor de pit a Rosa (Marga López). Ella no se sent una guerrera ni una heroïna, ni tan sols voldria que diguessin que és una valenta. Na Rosa s’enfrontarà a la malaltia perquè no té altre remei, perquè estima la seva vida, la seva família, la seva feina, el seu entorn. Perquè ella no se’n vol anar. No encara.

Anar a Saturn i tornar va ser l’obra guanyadora del XV Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca

Durant 80 minuts, Anar a Saturn i tornar fa una radiografia d’una dona malalta de càncer de pit, però recull el sentiment de tantes altres dones que pateixen malalties mortals.

PUBLICITAT

La dramatúrgia d’Anar a Saturn i tornar és de Marta Barceló; la direcció i l’escenografia són de Núria Vizcarro, i la interpretació, de Marga López.

Aquesta és una obra adreçada a un públic major de 16 anys.

L’entrada és gratuïta, però l’aforament limitat. Per tant, les persones interessades en assistir aquest diumenge 14 de març, a les 19 hores, al Club Pollença, a veure Anar a Saturn i tornar, han de telefonar al 674 78 19 91, de dimarts a dissabte, de 10 a 14 hores.

PUBLICITAT