Ana Belén Granados revela el seu ‘Galimatías’ a Can Llobera

153
Portada del llibre "Galimatías, abrigos y golondrinas” i la seva autora Ana Belén Granados Lopera

El proper divendres 23 de febrer, a les 19.30 hores, la Biblioteca de Pollença-Can Llobera acollirà la presentació del llibre “Galimatías, abrigos y golondrinas”, de l’escriptora mallorquina Ana Belén Granados Lopera. Es tracta d’una novel·la ambientada en el món de l’educació, que narra les peripècies amoroses d’una professora espanyola que treballa en un col·legi britànic.

L’acte comptarà amb la presència de l’autora, que explicarà els orígens i les motivacions de la seva obra, així com els personatges i els escenaris que hi apareixen. La presentació serà conduïda per Estrella Ferrer Escanero.

La novel·la “Galimatías, abrigos y golondrinas” és el debut literari de Ana Belén Granados Lopera, que fins ara s’havia dedicat a la docència de la llengua i la literatura. La seva passió per les paraules l’ha portat a guanyar diversos premis de relat curt, però va ser durant el confinament quan va decidir escriure la seva primera novel·la.

L’acte de presentació del llibre és obert a tothom que vulgui assistir i participar. Al final, hi haurà una sessió de preguntes i respostes amb l’autora.

PUBLICITAT
PUBLICITAT