AMPLIEN EL REPARTIMENT DELS LOTS DE PRODUCTE DE MALLORCA

288
Foto Facebook Coopertiva Pagesa de Pollença.

Els bons que, durant tot l’estiu, ha repartit el Consell de Mallorca per bescanviar compres per un lot de productes locals, s’amplien fins a finals d’any.

A Pollença, aquestes compres es poden fer a la Cooperativa Pagesa, on disposen d’una quarantena de lots per repartir. A més a més, els bonus també es poden sol·licitar a altres establiments adherits a la campanya “Amb el producte de Mallorca”.

Per sol·licitar els bonus, s’ha d’anar a la web www.ajutsmallorca.com i clicar damunt “#amb el producte de Mallorca”. El termini de sol·licitud acaba el 15 de desembre. Després de sol·lcitar el bonus, s’ha de fer una despesa mínima de 200 euros a la Cooperativa Pagesa de Pollença o a l’establiment adherit a aquesta campanya que s’hagi escollit.

Aquelles persones que ja han fet ús del bonus i volen tornar a participar i obtenir un altre lot també ho poden fer a partir d’avui dimecres 6 d’octubre. D’aquesta manera, es premia la clientela més fidel i compromesa amb els productes de Mallorca i les cooperatives.

PUBLICITAT

És més aquells que sol·licitaren el bonus i no han recollit el lot, disposen de més temps per bescanviar els tiquets de compra. O sigui que la data límit que inicialment era el 25 d’octubre, passa a ser el 31 de desembre de 2021.

Raó i balanç de la campanya

El Consell de Mallorca ha allargat la campanya «Amb el producte de Mallorca» impulsada amb les cooperatives, el sector productiu i el sector de l’economia social, per fomentar les compres del producte local, s’amplia fins al 31 de desembre. La iniciativa ha posat en circulació 4.778 bons bescanviables per un lot de 22 productes als establiments dels sectors participants, i en aquests moments ja se n’han sol·licitat un 70 per cent.

En aquests moments ja s’han lliurat uns 600 lots. L’objectiu és que la ciutadania conegui els establiments del sector productiu, les cooperatives, les botigues amb compromís social i, sobretot, la gamma àmplia de productes mallorquins.

Lots de 22 productes de Mallorca

El lot conté 22 productes elaborats a Mallorca i està valorat en 153 euros. Inclou tres botelles de vi; una d’oli i olives; una bossa d’ametlles; productes frescos, com formatge, sobrassada, neules artesanes o un gató; però també un siurell, una bossa de roba de llengües o una peça de sabó, entre molts altres.

Els productes formen part de les diferents denominacions d’origen presents a Mallorca (tant d’oli com de vi), de la indicació geogràfica protegida (IGP) Sobrassada de Mallorca, IGP de l’Ametlla, IGP Vi de la Terra, l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, productors ecològics (APAEMA) i de professionals de l’artesania amb carta acreditada.

Tenen dret a aquest lot totes aquelles persones que sol·liciten un bonus a www.ajutsmallorca.com  i fan una despesa mínima de 200 euros, amb tantes compres com volen, en un dels establiments adherits. Els espais disponibles en aquests moments són majoritàriament cooperatives i algunes botigues de la Fundació Deixalles. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT