Amics d’Onit impulsen un grup de WhatsApp per a joves

104

Fa poc mĂ©s d’un any, Onit va anunciar que finiquitava l’associaciĂł, però no “la feina de les persones que hi formen part”. De fet, des d’aleshores ençà “no Ă©s que hem tornat, simplement no hem aturat de fer feina”, comenta MoisĂ©s Cifre qui apunta que, des d’aleshores ençà, han participat en l’organitzaciĂł de “la cursa d’AFAMA i muntĂ rem la decoraciĂł del concert de la Banda per la Fira”, per posar dos exemples recents.

l’Esplai funciona molt bĂ©

A finals d’octubre de 2022, el grup d’Onit col·labora amb el grup d’Esplai de Can Bum, per a infants d’entre 6 i 12 anys. A hores d’ara tenen “una vintena grossa d’inscrits i encara s’hi poden inscriure”, afirma MoisĂ©s qui, satisfet en l’esdevenir d’aquesta activitat, apunta que “la previsiĂł Ă©s continuar l’any que ve”.

MĂ©s enllĂ  d’aquest projecte per a infants, el grup Onit fa una passa mĂ©s i posa en marxa un grup de WhatsApp “amb la intenciĂł de captar joves per desprĂ©s organitzar activitats amb ells i per a ells”, comenta Cifre qui manifesta que “res tĂ© a veure amb l’Esplai, mĂ©s enllĂ  de nosaltres mateixos”.

grup de WhatsApp

Aquesta nova iniciativa d’Onit “fa estona que me ronda al cap”, assegura Cifre sobre la creaciĂł d’un grup de joves que “s’autogestioni i, al mateix temps, donar-los una mĂ  des dels amics d’Onit o organitzar-los activitats que ells volguessin fer”. Tot i amb això, de moment “nomĂ©s s’ha creat un grup de whatssap per començar a fer feina”, comenta MoisĂ©s Cifre.

PUBLICITAT

A hores d’ara, fan difussiĂł a travĂ©s de les xarxes socials per a la captaciĂł de joves per formar part d’aquest grup de WhatsApp. AixĂ­ que, tots aquells joves d’entre 14 i 18 anys, que vulguin participar d’aquest grup de WhatsApp impulsat pels amics d’Onit per “ajudar a donar una empenta a qualsevol activitat que vulgui plantar”, nomĂ©s han de seguir aquest enllaç per donar-se d’alta al Grup de joves.

PUBLICITAT