AMANIDA DE MANGO, ALVOCAT I BROTS VERDS AMB VINAGRETA DE MOSTASSA I MEL

168

Eva Remolina – AMIC

Les amanides són receptes fàcils de preparar, fresques, nutritives i amb moltes vitamines. En aquesta ocasió, l’acompanyarem amb una salsa de vinagreta de mel i mostassa. Una salsa molt bàsica, però que li dona sempre un sabor espectacular.

Ingredients (per a 3 o 4 persones):

– 2 mangos.

PUBLICITAT
TOT MARCO digital

– 2 alvocats.

– Brots verds al gust: enciam, canonges, rúcula, escarola, etc.

– Fruita seca variada.

– Oli d’oliva.

-1/2 gotet de suc de llimona.

– 1 cullerada de mostassa Dijon.

– 1 cullerada de mel.

– 1 cullerada de vinagre balsàmic de Mòdena.

Preparació:

– Renta els brots verds.

– Pela i talla en rodanxes el mango i l’alvocat.

Posa tots els ingredients anteriors en un bol.

A continuació, podem preparar la vinagreta o bé, fer-la amb antelació perquè agafi més sabor. Per a fer la salsa, tan sols haurem d’escalfar una mica en el microones la mel perquè es torni una mica més liquida, i barrejar-la bé amb la resta d’ingredients, fins que tots quedin perfectament integrats.

– Amanir l’amanida amb la salsa just en el moment de servir, per a evitar que els brots s’estovin.

*Aquesta salsa combina molt bé en amanides on hi hagi fruita seca o qualsevol tipus de formatge.

PUBLICITAT