AMANIDA  D’ARRÒS  AMB  SALMÓ  I  VERDURES

236

Eva Remolina – AMIC

Fàcils de fer, nutritives i molt refrescants, les amanides són ideals per a aquesta temporada. A més, permeten combinar una infinitat d’ingredients, pel que podrem variar-les cada dia. Avui presentem una amanida amb base d’arròs, fàcil de fer i molt gustosa.

Els ingredients (per a 2 persones):

– 150 g d’arròs blanc (o integral).

PUBLICITAT

– 1 carabassó.

– 1 llauna de pèsols (uns 80 g).

– 1 sobre de salmó fumat.

– Oli d’oliva verge extra i sal.

Opcional: se li poden afegir altres verdures com: blat de moro, pastanaga o pebrots.

Preparació:

– Pelarem el carabassó i ho tallarem.

– Posarem a bullir el carabassó i els pèsols en una olla amb sal i abundant aigua.

– En una altra olla, bullirem l’arròs.

Un cop bullits els ingredients, colarem i deixarem refredar, per a posteriorment muntar l’amanida al nostre gust.

L’arròs preparat pot guardar-se a la nevera degudament tancat, durant uns dos o tres dies com a màxim.

PUBLICITAT