AMADOR EXPOSA “MEMÒRIES [PROCESSOS]” A LA MAIOR

49

L’artista pollencí Amador Magraner exposa “Memòries [processos]” a la galeria Maior de Pollença. La inauguració tendrà lloc aquest dissabte 11 d’agost, a les 19’30 hores, a la cèntrica galeria pollencina (plaça Major, 4 – 1r. pis).

De moment, no ha transcendit cap informació addicional sobra la mostra d’Amador, motiu pel qual caldrà anar a veure-la.

Concerts d’estiu: Sandra Caldentey

La violinista Sandra Caldentey actuarà demà diumenge 12 d’agost, a les 20 hores, a l’església de la Mare de Déu del Carme del Port de Pollença. Aquest és el penúltim concert de la segona edició dels Concerts d’Estiu l’objectiu dels quals és recollir fons per a les obres de l’Església del Port.

Per a l’entrada, es fa servir el sistema de pagament conegut com a taquilla inversa.

PUBLICITAT

El passat 2017, les Parròquies de Pollença organitzaren un cicle musical de cinc concerts amb l’objectiu de recollir fons per a les obres de millora de l’església del Port. I és que, a pesar de ser un temple relativament modern, té molts problemes. El 2016, les Parròquies varen canviar la megafonia i el 2017 varen iniciar les obres de d’electrificació de les campanes. Arran d’aquestes obres, varen poder comprovar que la instal·lació elèctrica estava molt malament i decidiren millorar la instal·lació elèctrica, tant pel que fa al cablejat com a la lluminària. Aquest 2018 s’ha continuat treballant amb la instal·lació elèctrica, concretament s’ha millorat l’eficiència energètica. És més, en vistes a l’any vinent, s’haurà de canviar el sistema de calefacció. Per dur a terme totes aquestes obres, les Parròquies de Pollença no han demanat cap subvenció, sinó que les han assumides directament.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT