ALLAU DE ROBATORIS A CASES PARTICULARS

2340

Alguns pollencins afectats per l’allau de robatoris que aquestes setmanes passades han ocorregut al municipi, han volgut compartir-ho amb PUNT iNFORMATIU per avisar la ciutadania i evitar que es produeixin nous casos.

Molts d’aquests robatoris s’han produït a urbanitzacions del Port de Pollença, tot i que hi ha xalets situats en altres indrets del municipi que també han estat objecte de robatoris.

Pel que fa al mode d’operar dels lladres, segons conten els mateixos afectats, l’objectiu són cases habitades. En algun cas, fins i tot, els habitants eren dins la casa quan es va produir el robatori. I cerquen doblers i joies.

Els afectats que s’han posat en contacte amb PUNT iNFORMATIU, han presentat denúncies davant la Policia Local o davant la Guàrdia Civil. Sigui com sigui, és la Guàrdia Civil que s’ocupa d’investigar els casos relacionats amb els robatoris.

PUBLICITAT

Robatoris a negocis

A banda d’aquest allau de robatoris a cases particulars, aquests dies s’han produït robatoris a diferents negocis, entre els quals un conegut establiment de Pollença del qual s’emportaren la màquina de tabac que arrossegaren fins a Monti-Sion, on l’abandonaren.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT