ALIMENTA SPA MEDITERRÁNEO

591

Josep Lluís Capllonch és el propietari de la marca Alimenta Spa Mediterráneo. Aquesta marca, des de Pollença, ofereix una variada i extensa línia de productes per a l’esment corporal que han estat desenvolupats per Think cosmètics.

La idea de fer un línia de productes corporals va sortir el 2006, i la varen anar treballant, però, el 2008 quan arribà el moment de fer una passa endavant i desenvolupar-la, arribà una greu crisi econòmica i tot el projecte quedà aturat.

El 2018 varen reprendre la proposta i l’octubre de 2019 iniciaren les tasques de presentació i planificació del llançament, però a principis de 2020 arribà la pandèmia del COVID. En aquells moments tenien tota la línia feta i començada a llançar, però ho hagueren d’aturar així com, de manera similar, s’aturà el món. D’ençà de l’inici de la pandèmia han treballat sobretot en el tema online de la línia de productes que era el que podien fer.

Els productes

PUBLICITAT

El producte Alimenta Spa Mediterráneo, com defineix el nom és un producte mediterrani, és a dir, amb ingredients fets en base a productes del nostre entorn, i també, en la mesura del possible, són de Km. 0, és a dir , de màxima proximitat. Una cosa que també han escollit és que siguin productes ecològics i que tots els ingredients comptin amb els certificats de producció ecològica.

A més a més són productes no testats amb animals.

La gamma de producció és extensa, per tal de donar solucions a les diverses necessitats de productes per als tractaments corporals. Alguns exemples són els gel, xampú, oli d’ametlles, oli de lavanda, body lotion, condicionadors, oli per a massatges… productes per cuidar la cara i el cos, productes per dutxa i bany, per a massatges, etc.

Els productes van dirigits a spa, professionals, estètiques i al públic en general. Es poden adquirir bé directament a la seva tenda del Calvari cantonada carrer Jesús (just devora l’Ajuntament) a Pollença, també en tendes especialitzades i a la seva web(www: alimentaspamediterraneo.com)

El client pot escollir el que desitja d’una línia de productes o de vàries. Cada client segons la seva pell, l’estat hi pot trobar el producte adequat, i molt especialment en els sèrums, on han clavat els productes.

Els productes són hidratants de pell, tant per a dones com per a homes. Fins ara les dones tenen més costum d’usar aquests tipus de productes, però també són per als homes.

Els dissenys i la marca

Tot el tema del disseny ha estat pensat per Josep Lluís, des dels embolcalls, capses, decoració, etc. Els envasos venen de fora, ja que aquí no se’n produeixen -afirma-, i han optat per un plàstics reciclats en el casos que no puguin ser de vidre.

Tota la producció és feta al seu taller-laboratori de Pollença. De cara al futur tenen en ment altres formulacions pensades per a nous productes, però han decidit de moment anar tira a tira.

Amb la idea de poder treure els productes a fora de Mallorca les capses, als laterals, duen informacions en 4 llengües (anglès, alemany, català i castellà) ja que està pensat per gent d’arreu del món. Per això serveixen a domicili, estigui on estigui, en un temps de 72 hores.

Recomanam veure la web www: alimentaspamediterraneo.com on s’hi pot trobar una extensa informació i possibilitat de compra.

PUBLICITAT