ALÍCIA LLABRÉS I LA TERRA, A LA DIONÍS BENNÀSSAR

91

L’artista Alicia Llabrés i Bernat inaugurarà l’exposició “De la terra i de la poca terra que ja ens queda”, el proper diumenge 19 de juny, a les 12 hores, a la galeria Dionís Bennàssar (carrer Antoni Maura, 11 de Pollença).

L’artista participarà a la inauguració d’aquesta mostra que es podrà veure fins al 14 de juliol, en l’horari habitual de la Galeria; o sigui de 10’30 a 14’30 hores, i de 17 a 21 hores de dilluns a dissabte, i de 10’30 a 14’30 hores, el diumenge.

La mostra es presenta amb un vers de la poeta Antonina Canyelles, “De la terra i de la poca terra que ja ens queda” i cada una de les obres duen títols extrets de textos poètics com “Silenci imposes i refàs memòria” de Josep Carner, “Excavar, esporgar o aixecar còdols” de Ponç Pons; “Tu no ets dels qui se vinclen ni s’espanten” de Damià Huguet, “Tot sentint calfreds de mar” de Blai Bonet…

A partir de les paraules, Alícia Llabrés mostrarà una sèrie formada per una trentena de pintures amb formats majoritàriament petits, a partir dels quals “parla de la terra, amb els seus arbres, del llegat que suposa, de la fragilitat, de la interdependència, de l’ecodependència, de la soledat i el silenci; en definitiva, de l’ofici de resistir”.

PUBLICITAT

Per plasmar totes aquestes idees damunt el llenç, Llabrés s’endinsa “a la recerca de la simplicitat, la tècnica de l’oli sobre tela li ha permès sintetitzar al màxim l’obra com a paraula de silenci: «l’oeil écoute»”.

Alícia Llabrés

Nascuda a Palma l’any 1965, Alícia Llabrés es va formar a la Facultat de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona. El 1987 va realitzar la seva primera exposició individual, tanmateix, però, és a principis dels noranta quan defineix els trets característics del seu estil.

Alícia Llabrés és un dels valors més sòlids de la plàstica mallorquina més recent.

La pintora Alicia Llabrés.
PUBLICITAT