ALEIX SEBASTIAN I DYLAN SAMUEL, CINQUENS A LA COPA D’ESPANYA DE JUDO

256
Competidors infantils del centre de tecnificació de Mallorca. Abaix a l'esquerra, Aleix Sebastian

El judokes del Mallorca Nord Judo Aleix Sebastian i Dylan Samuel, aconseguiren la cinquena posició al Copa d’Espanya de Judo infantil i juvenil, que va tenir lloc els dies 15 i 16 de gener a Tortosa. Els judokes pollencins, juntament amb Marc Crespí (Mallorca Nord Judo), participaren a la competició seleccionats pel centre de tecnificació de Mallorca. Sebastian va aconseguir la 5a posició en categoria infantil després de perdre el combat per el bronze i el mateix li va passar a Dylan Samuel, però en categoria juvenil.

Competidors junior del centre de tecnificació de Mallorca

Tres medalles d’or al control escolar

D’altra banda, el dissabte 15 de gener va tenir lloc el 3r control escolar cadet de la temporada, al qual el Mallorca Nord Judo aconseguí tres primeres posicions i tres tercers. Els judokes que quedaren primers foren Andreu Vila, David Huelva i Aina Rojo, mentre que Miquel Martí Garcia i Marcos Sestayo quedaren en tercera posició.

Cadets del Mallorca Nord Judo al control escolar

Pròxima cita: campionat de Balears

El 22 de gener tindrà lloc a Eivissa el Campionat de Balears Junior, al qual hi participaran set judokes del club després d’haver aconseguit la classificació al campionat de Mallorca.

PUBLICITAT
PUBLICITAT