ALBERTO ENCINAS RECUPERA LA SEVA FILLA OLIVIA

1301

El pollencí Alberto Encinas recupera la seva filla Oliva vuit anys després que sa mare, una dona polonesa, la segrestàs amb una sentència judicial que donava la custòdia al pare.

Segons informació apareguda a la premsa autonòmica, la policia polonesa va localitzar ahir la nina i sa mare, a la localitat de Katowice (sud de Polònia),

El pollencí Alberto Encinas recupera la seva filla Olíva vuit anys després que sa mare, una dona polonesa, la segrestàs amb una sentència judicial que donava la custòdia al pare.

Segons informació apareguda a la premsa autonòmica, la policia polonesa va localitzar ahir la nina i sa mare, a la localitat de Katowice (sud de Polònia), contra les quals pesava una ordre de recerca i captura pel segrest de la menor.

PUBLICITAT

Immediatament Alberto es va desplaçar a Polònia, on avui està previst que es retrobi amb la nina a qui no ha vist des del mes de desembre de 2011.

Nascuda el 25 d’abril de 2008, Olívia Encinas Hold va desaparèixer el 31 de desembre de 2011, quan tenia 3 anys. Aleshores, els pares de la nina estaven separats i tenien la custòdia compartida. Tanmateix, però, la nina no va tornar i Alberto i el seu entorn més immediat iniciaren una tasca incansable per recuperar la nina.

A la via policial i judicial, Alberto ha viatjat regularment a Polònia a fi de recuperar Olivia. I és que, si bé els tribunals, es posaren del costat d’Alberto i li donaren la custòdia, la nina es trobava amagada en alguna part de Polònia.

Durant aquests 8 anys, tant Pollença com l’Ajuntament i, sobretot, la família Encinas, ha organitzat actes amb l’objectiu de recaptar fons per poder continuar amb la lluita de retrobar-se amb la petita Olivia Encinas. De fet, l’any 2016, la fundació Quien Sabe Donde Global (QSDglobal) va reconèixer l’actitud de l’ajuntament de Pollença per fer costat a la família d’Olívia Encinas.

Mesos enrere, l’aparició de la mare d’Olívia Encinas Hold en un programa de televisió podria haver estat el detonant per aclarir un cas esfereïdor com aquest.

PUBLICITAT
PUBLICITAT