AL PUNT INFORMATIU QUE ENCETA ABRIL…

148

Al PUNT iNFORNATIU 611 que enceta el mes d’abril, a portada, es destaca la solució presentada pel Consell de Mallorca a la carretera vella de Lluc i que es va donar a conèixer poc dies després que els veïnats de la vall d’en Marc anunciassin noves mobilitzacions pel pèssim estat del paviment. També s’aunta que Pollença fomentarà l’ús dels noms de dones a l’espai públic, però sense representants de la societat civil; l’enderrocament de la casa de l’Hort del camí del Puig; el detall d’IB-red amb AFAMA a qui dota d’internet i telefonia mòbils gratuïtes; la victòria d’Àngels Llobera a la cursa Reto contra Duchenne, a Almeria, i l’exitosa vintena edició de la Cursa Tomir.

A més d’aquestes i altres notícies d’informació en clau pollencina, a les planes de PUNT iNFORMATIU, hi ha l’acurat article de toponímia de l’investigador Juan M. Torres Velasco sobre “Els molins”; un segon capítol del serial de Pere March “Un brigadista a Coves Blanques, França”; un reportatge de Joan Martorell “Seguint el rastre pollencí mar enllà d’Enriqueta Harris, un marquès i Formentor”; un tast del patrimoni illenc de l’investigador Tomàs Vibot sobre “Can Montenegro (VI)” i una bellíssima fotografia antiga del Moll, així com una primera entraga sobre “vida i aventures d’en Mateu Mir i Albertí (Mateïto”, president honorari de Cuba” que signa Joan Salom i Mir, la reflexió sempre esmolada de J.M.iP. sobre “La por”, un reportatge de Francesc Canuto sobre “Quatre mots sobre el raïm i el vi de montona” tan vinculat amb Pollença o les contarel·les de Ramon Reig, aquesta vegada sobre “Història de la teulera”.

També hi ha lloc per a la veu dels lectors amb el Fil Directe, una carta de Maite Sànchez i unes gloses d’Antoni Bissanyes titulades “Si la vacuna arriba prest”…

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT