AL PUNT INFORMATIU ESPECIAL PATRONA…

412

Avui, dimecres 27 de juliol, repartim un Punt informatiu Pollença especial, especial per moltes raons, perquè és la Patrona i és la Patrona després de dos anys descafeïnats per mor de la pandèmia del coronavirus.

I, en aquesta Patrona de retorn a la normalitat plena, superat el “confinament” i aquella “nova normalitat” de restriccions i alertes, no hi pot faltar l’Especial Patrona del Punt informatiu Pollença.

En portada, es destquen les festes de la Patrona que començaren ahir amb les canonades i el pregó que va dir Maria Morro, com actes puntals. Però també tenen un raconet notícies com l’homenatge popular que es va fer a l’estimat Fernando Perianes, les queixes per les males olors a la primera línia del Moll, la mort d’un home ofegat a cala Clara o que els empleats municipals no fan hores extra com a protesta.

Les passades Festes del Carme al Moll, les primeres celebracions prepatronals com les Votacions, les banderes hisades per part de Moros i també de Cristians, les inauguracions de diverses exposicions, celebracions divereses i qualque trifuga, ocupen les planes d’informació local.

PUBLICITAT

A l’Especial Patrona, a més de les entrevistes a Salvador Esquinas (Joan Mas de 2022), a Josep Vives, Pep Carmona i Joan Xumet (Dragut, Lloctinent i Abanderat de 2022) i Pedro Salas, Daniel Orejuela, Miquel Gamundí i Guillem Morro (Ajuntament Vella de 2022), es reprodueixen articles de Pere Sala, Maria Rosa Albis, Margalida Cànaves, Gracià Sànchez, Agnès A. Cerdà, Joan Martorell, Josep Àngel Cifre “Paparrí”, Felip Munar, Antoni Bisanyes, Glòria Druguet i Antoni Domingo, Jaume Deyà, Pere Llobera “Morou”, Nicole Mahy, Juan M. Torres i Gabriel Mercè. Diferents autors i diferents mirades sobre la Festa Major.

PUBLICITAT