AL PUNT INFORMATIU DE LA PRIMERA QUINZENA DE FEBRER…

220

Avui, dimecres 3 de febrer, ha sortit el PUNT iNFORMATIU número 607, corresponent a la primera quinzena de febrer de 2021.

En portada, es destaca la polèmica vacunació de la regidora de Benestar Social, Francesca Cerdà Nadal, i les proves PCR realitzades tant a aquesta Delegada com al Batle. També es destaca en primera plana que Pollença doblega la corba de la covid-19; un home mor en un incendi; Comerç, restauració i hotels no hauran de pagar taxa de fems ni d’ocupació de la via pública; i govern i oposició, però també ciutadania coincideixen en demanar que es retirin els parcs infantils a les platges del Moll.

A les planes interiors de la revista de Pollença, a més de les notícies que han estat actualitat durant els darrers quinze dies, és de destacar l’humor afinat de la vinyeta “Punt i seguit” dels germans Ramon i Xisco; un primer lliurament d’un reportatge sobre “Germania 500 anys” de Pere Salas; el segon lliurament de “Can Montenegro” de Tomàs Vibot i el vuitè lliurament de “L’embarcament (Setembre 24)” de Pere March, entre altres resportatges com les Vivències de Ramon Reig o el Patrimoni cultural de Pollença de Mateu Cerdà Martín. I, per la seva banda, l’investigador Juan M. Torres Velasco s’endinsa en el topònim can Vidalet a “Els nostres noms de lloc”.

Finalment, no hi manquen ni els articles d’opinió ni els Fils directes i altres seccions.

PUBLICITAT
PUBLICITAT