AL PUNT INFORMATIU D’AQUESTA QUINZENA…

170

Avui, dimecres 2 de desembre, ha sortit el PUNT iNFORMATIU Pollença número 603, corresponent a la primera quinzena de desembre de 2020. Al penúltim periòdic d’enguany, hi ha informació diversa sobre la reforma de l’Hotel Formentor, sobre la visita del conseller March a les escoles públiques de primària, sobre l’evolució de la covid-19…

A la secció de toponímia de l’investigador Joan M. Torres, s’endinsa en el Mià, un nom de lloc que es perd en el temps. Per la seva banda, l’historiador Mateu Cerdà Martín inaugura un serial sobre “Entorn de l’origen del conjunt monumental del Puig de Maria” i Joan Martorell compara un gravat publicat al Die Balearem amb una fotografia de Lluc Julià, un abans i després de Cala Figuera.

Trobareu aquestes i moltes altres informacions al nou PUNT iNFORMATIU.

Avís als subscriptors

Degut a la pluja que ha començat a caure de matinada, hi ha alguns subscriptors que no han rebut el PUNT iNFORMATIU. Durant el dia d’avui, més prest o més tard, el rebran.

PUBLICITAT

Per altra banda, si per mor de la pluja, el diari ha arribat deteriorat. Poden passar per l’oficina de la plaça de ca les Monnares, número 19, baixos, de Pollença. També ens ho podeu comunicar per telèfon i els ho farem arribar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT